I have seen you`re heart and it is mine.För 2 dagar sedan så såg jag, Karro och Moa på premiären av Harry Potter and the deathly hallows. Eftersom jag är ganska nördig när det gäller HP så hade jag också ganska höga förväntningar och jag tyckte att den levde upp till dom. Filmen var bra gjord, ibland gick den lite för snabbt kanske men jag hade inte direkt problem med det eftersom jag har läst boken. Förövrigt så tycker jag att filmens "åldersnivå" har ökat (eller vad man skall säga), det är definitivt ingen barnfilm längre.

Förövrigt så har jag beställt bilder som jag skall sätta upp på min vägg denna veckan och varit i stan och ikväll skall jag på BULLET FOR MY VALENTINE WIHOOOO!!!!! Jag kommer inte ta med kameran men kanske mobilbilder? Jag får se!! :D

I'm Just Another Guy That's Fucked Up Immensely. But You Still Love Me. Why, I Don`t Know!


Här har kloningsarbete utförts.
Jag känner mig lite duktig faktiskt. Äntligen tar jag tag i alla foton! Hehe.

Nu skall jag snart dra till Moa och har en rolig kväll där, skall bara hoppa in i dushen först (tidsoptimist).

If you need the lyrics,


Oj, klockan är snart 2, hehe..
Operan var rolig, särskilt den sista scenen ( notera att det var endast jag som skattade, mitt skratt ekade över hela salen.. ). Nu sitter jag och övar in låtar till konseren nästa vecka.

Sunset Boulevard


Imorgon skall jag gå på operan med min farmor, vi skall se Sunset Boulevard. Det är andra gången jag går och jag älskar verkligen känslan som finns i operahuset. På något sätt känns det så gammaldags att gå på just operan, hehe.

Idag fyller förövrigt min pappa år så grattis till honom.

I have a new bag..


(and its awesome)

559kronor på Zara..bloglovin
RSS 2.0