Fight in the shade


Filmen 300 är jävligt bra filmad!

Bara att inse. Eller ja alla bakrunden är ju iofs datorgjorda, men isället för att vara filmad med green screen så är den filmad med blue screen.. hehe coolt.

Förövrigt drunknar jag i läxor just nu!!

Folket

Woop dee doo. Den senaste 5 dagarna har innefattat; En mobil som gått sönder, läxor, en ny mobil och två underbara kvällar med de bästa människorna i min omgivning (och det kan faktiskt väga upp för mitt förlorade kapital av pengar som skulle läggas på en dator men som istället gick till en mobil). Nu skall jag käka middag och sedan sova!


1, 2, 3 borta!


Jag tänkte inviga Photoshop-kategorin med en bild med en oerhört störande båt som har blivit bortklonad.
Även fast jag faktiskt inte kan ta kreds för den (Gabriel) så skulle jag faktiskt (antagligen) kunnat göra ett minst lika bra jobb själv (men man kan inte räkna med det) om jag själv hade försökt.. :P

Nu skall jag till Hemköp och köpa matsäck tills imon ;)

Sept. 13, 2010


Smashbox, Photo Finish Foundation Primer 215kr (för 15ml!!!!)

Idag så har jag köpt en primer,
välbehövligt för min förra har varit slut i evigheter. Så imorgon så skall jag testa den på allvar när vi skall ut på sjön och segla med hela klassen. Wioho, det skall bli kuligt :) Jag fick också ett par skor på posten idag, 349 kr på Hm. Jag tog några bilder på dom men så ville inte det minneskortet ansluta sig till datorn och jag orkar inte fota mer så därför får det bli Hm produktbild istället ;)

Idag


Varit i stan. Målat naglarna. Räknat matte. Ätit digestivekex. Kollat på tv. Städat.

Colors, colors.


Detta är ungefär var jag har ägnat mig åt de senaste dagarna.
Målat med akvarell! I söndags fick jag ett ryck och bestämde mig för att jag skulle åka in till stan och köpa akvarellpapper och lite annat konstnärsmaterial. Så nu har jag försökt att ådstakomma någonting coolt, haha med det har dock inte gått så bra för jag är ganska dålig på att måla ;)

Kvadruplex färg


Förlåt för dålig uppdatering senaste dagarna men jag har haft mycket att stå i!
Just nu är mitt uppdrag att sortera, rensa ut, redigera och säkerhetskopiera 1500 bilder med en dator som är 6 år gammal. Det går väldigt långsamt ;) Jag behöver bara stå ut ca 3 veckor till, sedan köper vi en ny stationär dator, yey!

:)

Hallå. Just nu prövar jag att blogga ifrån min mobil. Haha, coolt!


bloglovin
RSS 2.0